Je suis arrivé à Montpellier

 
Det syns ju på bild 2 hur otroligt tråkigt jag tyckte det var att säga hejdå till min familj och mina vovv och så alla kompisar som smsade och skrev samtidigt. Jag må le men ni ser ju de rödgråtna ögonen. Samtidigt som känslan av att överge allt och alla blev lite överväldigande, dröjde det ca en timme innan jag taggade igen. Så idag har jag alltså flugit långa vägar och äntligen kommit fram till kära France. Jag har inte bara själv bytt flyg på Challe de Gaulle (!!), jag har även själv hittat min väska och sedan min familj som så vänligt mötte mig på flygplatsen. Hittills har vi pratat mer franska än jag gjort i hela mitt liv typ, jag försöker hänga med så gått de går och så får jag stoppa dem när jag inte hänger med. Även träffat dottern i familjen lite snabbt som endast är 1 år yngre än mig. Mitt rum (eller dotterns rum egentligen) är superfint och sängen e mkt större än den jag har hemma. Jag har till och med hunnit packa upp mina grejjer, fått en fin husesyn och imorgon hoppas jag få se mer av själva staden. Måndag = skola och då kommer jag ju få ser mer av det så omtalade Montpellier! 
 
Taggad är jag, minst utsagt. Men tröttheten kommer ta över nu och jag kommer sova innan jag hinner lägga huvudet på kudden, precis som det ska vara. 
 
KÄRLEK till er alla där hemma, imorgon börjar mina 3 månader här! :D 
 
Ps. instagram i know men det är inte kul att ha mobilen på flightmode hela tiden redigera bilder e de enda man kan göra typ :)